Numitvej 1,1 - 6960 Hvide Sande

Faciliteter

Areal
40m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Numitvej
Depositum:

11.250 kr

Leje per måned:

3.750 Kr/md

.

Mindre lejlighed på 35 m2 til leje i 6960 Hvide Sande

I denne lejlighed på Numitvej i Hvide Sande får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 35 m2.

Om lejeboligen på Numitvej i 6960

Husleje
Du skal betale 10.500 kr. om måneden for dette lejemål på Numitvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 6.750 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6960 Hvide Sande

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6960 Hvide Sande? Du kan i øjeblikket finde 3 lejeboliger i Hvide Sande netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.