4 værelses lejlighed på 87 m2

Stadionvej,
6000 Kolding

Månedlig husleje
9.875,-
Oprettet / Opdateret
13 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Ny og energivenlig fireværelses lejlighed med alt i hårde hvidevarer, lyst inventar og den skønneste natur lige i baghaven.

Køkken-alrum og stue Den lyse fireværelses lejlighed er centreret omkring det åbne køkken-alrum, som forbinder både det lyse og moderne køkken med stuen. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. Værelser Lejligheden er indrettet med tre gode værelser. Soveværelset indeholder tre faste garderobeskabe, mens de resterende værelser begge har et enkelt garderobeskab. Afhængigt af behov kan værelserne indrettes som soveværelser, børneværelser, gæsteværelse og kontor. Badeværelse Fra entréen er der adgang til et flot og moderne badeværelse, der indeholder bruseniche, toilet, håndvask med skabsplads samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Uderum Lejligheden er opført med egen terrasse/altan, som ligger i forlængelse af køkken-alrummet.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4984975
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
87 m2
Aconto
250,-
Depositum
29.625,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.