2 værelses lejlighed på 65 m2

Mosegårdsvej,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
7.400,-
Oprettet / Opdateret
3 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Ny og lækker toværelses lejlighed i det populære Erritsø i Fredericia. Lejligheden har køkken og stue, soveværelse, bad samt altan/terrasse.

Køkken og stue I denne lyse og moderne toværelses lejlighed ligger køkken og stue i ét samlet leverum, hvor der er plads til alt fra madlavning til at nyde måltidet samt sofahygge med venner og familie. Det stilrene køkken er placeret langs den ene væg og indeholder alt i hårde hvidevarer. Soveværelse Lejligheden er indrettet med et stort og lækkert soveværelse med to faste garderobeskabe samt god plads til en dobbeltseng. Soveværelset tilgås via boligens entré. Badeværelse Fra entréen er der adgang til et dejligt badeværelse holdt i enkel og moderne stil. Badeværelset indeholder bruseniche, toilet, håndvask og en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré Du træder direkte ind i en entré, hvor det er muligt at opbevare overtøj og fodtøj. Fra entréen er der adgang til boligens øvrige rum. Uderum Fra køkken-alrummet er der direkte udgang til egen terrasse eller altan, der indbyder til hyggelige udendørs stunder med en god kop kaffe eller en spændende podcast i ørene.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4833359
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
65 m2
Husleje
7.400,-
Aconto
750,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.