Nyopførte rækkehuse i naturskønne omgivelser

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. jun 2022
Dato
179 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kalkvænget
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

26.925 kr

Leje per måned:

8.975 Kr/md

Mindre hus på 98 m2 til leje 6640 Lunderskov

På Kalkvænget finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kalkvænget i 6640

Husleje
Du skal betale 8.495 kr. om måneden for dette lejemål på Kalkvænget.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.485 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2022-06-01.

Andre lejeboliger i 6640 Lunderskov

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6640 Lunderskov? Du kan i øjeblikket finde 4 lejeboliger i Lunderskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.