Nyopførte rækkehuse i naturskønne omgivelser

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. jun 2022
Dato
188 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kalkvænget
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.485 kr

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Hus til leje på 91 m2 6640 Lunderskov

På Kalkvænget finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 91 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Kalkvænget i 6640

Husleje
Du skal betale 8.495 kr. om måneden for denne lejebolig på Kalkvænget.
Depositum
Du skal lægge 25.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2022-06-01.

Andre lejeboliger i 6640 Lunderskov

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6640 Lunderskov? Du kan i øjeblikket finde 4 lejemål i Lunderskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.