Nyopførte rækkehuse i naturskønne omgivelser

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. jun 2022
Dato
188 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kalkvænget
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.485 kr

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Hus til leje på 91 m2 6640 Lunderskov

I dette hus på Kalkvænget får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 91 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Kalkvænget i 6640

Husleje
Huslejen for denne bolig på Kalkvænget ligger på 8.495 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.485 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2022-06-01.

Andre lejemål i 6640 Lunderskov

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6640 Lunderskov? Du kan i øjeblikket finde 4 lejemål i Lunderskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.