Nyopførte rækkehuse i naturskønne omgivelser

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. jun 2022
Dato
179 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kalkvænget
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.485 kr

Leje per måned:

7.495 Kr/md

Hus til leje på 80 m2 6640 Lunderskov

I dette hus på Kalkvænget får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Kalkvænget i 6640

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Kalkvænget ligger på 7.495 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.485 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2022-06-01.

Andre lejemål i 6640 Lunderskov

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6640 Lunderskov? I øjeblikket kan du finde 4 lejeboliger i 6640 Lunderskov her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.