Nybygget rækkehus i Middelfart

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Akelejehaven
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.900 kr

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Boligerne er i dette øjeblik ved at blive opført. På Akelejehaven 85 får du en 103 kvadratmeter effektiv udnyttet 4-værelses bolig. Boligen indeholder entré med trappe til 1. sal og med plads til at hænge overtøj. I forlængelse af entréen er placeret ét mindre toilet med mulighed for vaskesøjle. Forsætter man i stueetage går man ud i et stort køkkenalrum med et lyst og moderne samtale køkken. Stueetagen afsluttes med en stue med mulighed for en sofagruppe. På 1. sal finder man et stort soveværelse med fransk altan samt 2 mindre værelser desuden et badeværelse. Boligen har gulvvarme i stueetagen samt på 1. sals badeværelset. Boligerne har eget ventilationsanlæg og energieffektive. Boligerne udlejes inkl. hårde-hvidevare i køkken. Til boligen hører en mindre forhave samt baghave begge med flise-belagte terrasser, så man har god mulighed for at opleve solen i løbet af dagen. Hver bolig har i forhaven placeret et mindre redskabskur til brug for opbevaring. Hver bolig har egen parkeringsplads. Mindre husdyr tilladt. Skal godkendes af udlejer. Forbrug: vand, varme mv. afregnes direkte med værkerne. Under henvisning til energimærkning af tidligere opførte huse forventes...

Stort hus på 103 m2 til leje 5500 Middelfart

På Akelejehaven finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Akelejehaven i 5500

Husleje
Du skal betale 9.900 kr. om måneden for denne bolig på Akelejehaven.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.700 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-10-31.

Andre lejeboliger i 5500 Middelfart

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5500 Middelfart? Du kan i øjeblikket finde 18 lejemål i Middelfart netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.