Nybygget rækkehus i Middelfart

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Akelejehaven
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.900 kr

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Boligen er i dette øjeblik ved at blive opført. På Akelejehaven 85 får du en 103 kvadratmeter effektiv udnyttet 4-værelses bolig. Boligen indeholder entré med trappe til 1. sal og med plads til at hænge overtøj. I forlængelse af entréen er placeret ét mindre toilet med mulighed for vaskesøjle. Forsætter man i stueetage går man ud i et stort køkkenalrum med et lyst og moderne samtale køkken. Stueetagen afsluttes med en stue med mulighed for en sofagruppe. På 1. sal finder man et stort soveværelse med fransk altan samt 2 mindre værelser desuden et badeværelse. Boligen har gulvvarme i stueetagen samt på 1. sals badeværelset. Boligerne har eget ventilationsanlæg og energieffektive. Boligerne udlejes inkl. hårde-hvidevare i køkken. Til boligen hører en mindre forhave samt baghave begge med flise-belagte terrasser, så man har god mulighed for at opleve solen i løbet af dagen. Hver bolig har i forhaven placeret et mindre redskabskur til brug for opbevaring. Hver bolig har egen parkeringsplads. Mindre husdyr tilladt. Skal godkendes af udlejer. Forbrug: vand, varme mv. afregnes direkte med værkerne. Under henvisning til energimærkning af tidligere opførte huse forventes v...

Stort hus på 103 m2 til leje 5500 Middelfart

På Akelejehaven finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Akelejehaven i 5500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Akelejehaven er 9.900 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.700 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-10-31.

Andre lejemål i 5500 Middelfart

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5500 Middelfart? I øjeblikket finder du 18 lejeboliger i 5500 Middelfart her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.