Nydelig gågadebutik i Hernings centrum

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søndergade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

37.800 kr

Leje per måned:

12.600 Kr/md

I Hernings absolutte centrum ved gågadekryds,torv og hovedbibliotek udlejes butik. Butikken ligger i starten af Søndergade, der er den primære forbindelse fra hotel, torv, kirke m.m. til busterminal, biograf og jernbanestation.

Stor lejlighed på 114 m2 til leje 7400 Herning

I denne lejlighed på Søndergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 114 m2.

Om lejemålet på Søndergade i 7400

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søndergade er 12.600 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 37.800 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7400 Herning

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7400 Herning? I øjeblikket kan du finde 136 lejeboliger i 7400 Herning her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.