Nyere rækkehus med lille terrasse/have

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Milholtgårdvænget
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.495 kr

Depositum:

28.485 kr

Leje per måned:

9.495 Kr/md

Stort hus på 112 m2 til leje 6000 Kolding

På Milholtgårdvænget finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Milholtgårdvænget i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Milholtgårdvænget er 9.495 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.485 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2020-11-01.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 boliger til leje i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.