Nyistandsat lejlighed

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vestergade
Forbrug:

250 kr/md

Depositum:

14.100 kr

Leje per måned:

4.700 Kr/md

Dejlig lejlighed som netop har gennemgået totalrenovering. Indeholder: Entre, separat køkken med spiseplads, værelse med skabe, stor stue med karnap samt badeværelse med bruseniche. Adgang til fælles have samt mulighed for parkering.

Værelse til leje på 86 m2 i 8444 Balle

Større værelse til leje på Vestergade i 8444 Balle. Værelset er på 86 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vestergade i 8444 Balle

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vestergade er 4.700 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.100 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8444 Balle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8444 Balle? I øjeblikket kan du finde 1 lejeboliger i 8444 Balle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.