Nyopført for den / de kræsene

Faciliteter

Areal
210m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Ndr. Ringvej
Depositum:

39.000 kr

Leje per måned:

13.000 Kr/md

Kontor fællesskab, samlet eller til genudlejning for den kreative Denne dejlige præsentable ejendom er nænsomt nyopført. Flot flisebelagt indgang med, mulighed for udnyttelse i sommer månederne. Stuetage: Entre med stor garderobe plads Flot frokost køkken, med plads til medarbejder kollegaer eller gæster. Toilet med bruse faciliteter. I Stueplan som er lys og venlig med trægulv, kan indrettes med 6 arbejdes pladser, hvor der stadig der stadig er luft, og reol plads. Første sal er unik, med flot udsigt, som f.eks. kan anvendes til konference rum, eller til direktørens kontor. samt yderligere 3 arbejdes pladser. Et erhvervs lejemål der skal opleves og besigtiges. Der gulvarme i stue etage. Lavt varme forbrug, med varmepumpe. Skiv eller ring for yderligere billeder og fremvisning

Stor lejlighed på 210 m2 til leje 5700 Svendborg

I denne lejlighed på Ndr. Ringvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 210 m2.

Om boligen på Ndr. Ringvej i 5700

Husleje
Du skal betale 13.000 kr. om måneden for dette lejemål på Ndr. Ringvej.
Depositum
Du skal lægge 39.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket finder du 16 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.