Nyopførte lejligheder med terrasse eller altan

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
20 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Tulipanhaven
Forudbetalt leje:

14.590 kr

Depositum:

23.067 kr

Leje per måned:

7.689 Kr/md

Nyopførte lejligheder med terrasse eller altan i AARHUS N udlejes.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Tulipanhaven finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 68 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Tulipanhaven i 8200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Tulipanhaven er 7.295 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.885 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8200 Aarhus N

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8200 Aarhus N? I øjeblikket kan du finde 93 lejeboliger i 8200 Aarhus N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.