Nyopførte lejligheder med terrasse eller altan

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
17 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Tulipanhaven
Forudbetalt leje:

14.790 kr

Depositum:

22.758 kr

Leje per måned:

7.586 Kr/md

Flyt ind i de nybyggede lejligheder i Tulipanrækkerne i Tilst lidt uden for Århus. Tulipanrækkerne byder på 2-3 værelses lejligheder beliggende i enten stueplan eller på 1. sal og med enten terrasse eller altan. Lejlighederne byder dig ind i et rummeligt køkken/alrum med plads til både spiseplads og opholdsområde. I køkken/alrummet er der placeret store vinduer og direkte adgang til lejlighedens altan/terrasse/altangang, hvilket giver et fantastisk sammenhæng mellem uderummet og køkkenalrummet. Lejlighederne er indrettet med enten 1 eller 2 værelser, begge har store gulv til loft vinduer som byder solen og lyset ind, samt skabe til opbevaring. Alle lejlighederne har et badeværelset, med vaskemaskine/tørretumbler og separat brus. Tulipanrækkerne er placeret i udkanten af Tilst og derfor i nærheden af den skønneste natur. Blot 2,5 km væk finder du Marienlystparken og Brendstrup Skov. Derudover har du kun 7 km til Århus centrum, som byder på uendelige shoppe muligheder, caféer, restauranter og kulturoplevelser. Skal du være en af de første som flytter ind i de nybyggede lejligheder? Så kontakt os endelig eller tilmeld dig vores åbent hus. Vi glæder os til at fremvise vores p...

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Tulipanhaven finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 64 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Tulipanhaven i 8200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Tulipanhaven er 7.395 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.185 kr.

Andre lejeboliger i 8200 Aarhus N

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8200 Aarhus N? I øjeblikket kan du finde 93 lejeboliger i 8200 Aarhus N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.