Nyopførte rækkehuse i populært område

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
128 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Hans Jørgensensvej
Forudbetalt leje:

10.950 kr

Depositum:

32.850 kr

Leje per måned:

10.950 Kr/md

Rækkehus med egen terrasse ud mod skønne grønne friarealer, centralt beliggende i Vinding, med kort afstand til skole, daginstitution samt god busforbindelse til Vejle Centrum. Rækkehuset er en del af et samlet lejeprojekt på i alt 23 lejer boliger, hvor af flere allerede er udlejet Rækkehusene indeholder: - Stort åbent køkken/alrum og stuemiljø med et skønt lysindfald fra de store vinduespartier - 2 store børneværelse samt soveværelse - Badeværelse sammen med værelse afdelingen - Gæstetoilet i stueplan - Rumlig entre - Egen terrasse Yderligere: - Gulvvarme i stueplan samt badeværelse på 1. sal - Parkering på fælles parkeringsområde Vinding er et meget familievenligt område med både skole, daginstitution og gode handelsmuligheder. I tilknytning til skolen er der gode idrætsfaciliteter samt et gennemgående stisystem som binder byens øvrige områder sammen. Vand/varme/el forbrug afregnes direkte til forsyningsselskab

Stort hus på 111 m2 til leje 7100 Vejle

På Hans Jørgensensvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hans Jørgensensvej i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hans Jørgensensvej er 10.950 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.850 kr.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.