Nyrenoverede lokaler med udsigt

Faciliteter

Areal
216m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Adelgade
Depositum:

32.500 kr

Leje per måned:

10.833 Kr/md

Flotte og nyrenoverede erhvervslokaler centralt beliggende i Skanderborg. Lejemålet ligger tæt på offentlig transport og har udsigt ud over Skanderborg Sø. Til lejemålet hører 2 p-pladser i gården.

Stor lejlighed på 216 m2 til leje 8660 Skanderborg

I denne lejlighed på Adelgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 216 m2.

Om lejeboligen på Adelgade i 8660

Husleje
Du skal betale 10.833 kr. om måneden for denne bolig på Adelgade.
Depositum
Du skal lægge 32.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8660 Skanderborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8660 Skanderborg? Du kan i øjeblikket finde 27 boliger til leje i Skanderborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.