Nyrenoveret 2 værelses lejlighed fra Stændertorvet

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skomagergade
Forbrug:

100 kr/md

Depositum:

12.500 kr

Leje per måned:

12.500 Kr/md

Der er 2 elevatorer til lejligheden, en personelevator fra gågaden og en vareelevator fra kælderen. Lejligheden er meget centralt placeret på Skomagergade (Roskildes gågade) med omkring 30 meter til Stændertorvet, tæt på indkøbsmuligheder, caféer, offentlig transport osv. Der er et opbevaringsrum til lejligheden og en delt sydvendt tagterrasse.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 4000 Roskilde

I denne lejlighed på Skomagergade i Roskilde får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Skomagergade i 4000

Husleje
Du skal betale 12.500 kr. om måneden for denne bolig på Skomagergade.
Depositum
Du skal lægge 12.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-11.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 4000 Roskilde? I øjeblikket kan du finde 20 lejeboliger i 4000 Roskilde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.