Pæne, lyse kontorlokaler

Faciliteter

Areal
193m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Grangårdscentret
Depositum:

3 kr

Leje per måned:

10.500 Kr/md

Pæne kontorlokaler i centrum af Støvring. Lejemålet er på 193 m² og består af i alt 5 kontorer i forskellige størrelser, gangareal, toilet m/bruser samt te-køkken med opvaskemaskine. Dejligt lysindfald i alle rum. Der er netstik i alle kontorerne, og der er mulighed for fibernet. Lejemålet er beliggende på 2. sal i samme bygning som Støvring eSport og Dyrlægen (stueetagen) og Tandlægerne Grangårdscentret (1. sal). Gode tilkørselsforhold og gratis parkeringspladser tilknyttet ejendommen. Der forefindes elevatorlift op til etagen. Grangårdscentret vil i den kommende tid undergå en omfattende renovering/istandsættelse af facader og fællesarealerne.

Stor lejlighed på 193 m2 til leje 9530 Støvring

I denne lejlighed på Grangårdscentret får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 193 m2.

Om lejemålet på Grangårdscentret i 9530

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Grangårdscentret er 10.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 3 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9530 Støvring

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9530 Støvring? Du kan i øjeblikket finde 7 lejemål i Støvring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.