Pænt kontor/butiks lokale med god synlighed

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vestergade
Depositum:

11.400 kr

Leje per måned:

3.000 Kr/md

I ejendommen her på Vestergade 5 har du nu muligheden for at leje dette 52 m2 erhvervslokale. Synligheden bliver ikke bedre. Ejendommen ligger helt ud til hovedvej A16, lige midt i byen med den lokale bager som nabo. Der er i 2013 målt mere end 6.000 biler igennem byen dagligt. Lokalet er pt. helt åbent uden andre rum end toilet og et arkivrum. Der er pt. ikke bad i lokalet. Anden indretning kan aftales. Kan evt. bruges som revisionskontor, ejendomsmægler, butik, internet café, frisørsalon, bedemand, fodklinik, terapeut eller lign. Det er tilladt at skilte mod vejen. Alle priser er ekskl. moms.

Stor lejlighed på 52 m2 til leje 8830 Tjele

I denne lejlighed på Vestergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 52 m2.

Om boligen på Vestergade i 8830

Husleje
Du skal betale 3.000 kr. om måneden for denne lejebolig på Vestergade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.400 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8830 Tjele

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8830 Tjele? Du kan i øjeblikket finde 10 lejemål i Tjele netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.