Pivlækker og helt ny lejlighed på Amager

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
210 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lindgreens Allé
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

12.990 kr

Depositum:

38.970 kr

Leje per måned:

12.990 Kr/md

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Lindgreens Allé i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejemålet på Lindgreens Allé i 2300

Husleje
Huslejen for denne bolig på Lindgreens Allé  ligger på 12.990 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 38.970 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-07-15.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 717 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.