Pivlækker og helt ny lejlighed på Amager

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
210 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lindgreens Allé
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

16.690 kr

Depositum:

50.070 kr

Leje per måned:

16.690 Kr/md

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 2300 København S

På Lindgreens Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Lindgreens Allé i 2300

Husleje
Du skal betale 16.690 kr. om måneden for dette lejemål på Lindgreens Allé.
Depositum
Du skal lægge 50.070 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 717 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.