Postgade 4a,1. i Højer

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Postgade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

10.830 kr

Leje per måned:

3.610 Kr/md

Dejlig og lys nyere lejlighed på første sal. Stue og stort spisekøkken i åben forbindelse. Ingen gulvtæpper, men trælaminatgulv. Skabe i soveværelset. Huset er bygget for ca. 15 år siden. Adgang til fælles have.

Mindre hus på 68 m2 til leje 6280 Højer

I dette hus på Postgade får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Postgade i 6280

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Postgade  ligger på 3.610 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.830 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6280 Højer

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6280 Højer? I øjeblikket finder du 4 lejeboliger i 6280 Højer her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.