Presentable facadelokaer i Hernings vestlige bydel

Faciliteter

Areal
163m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Platanvej
Forbrug:

2.240 kr/md

Depositum:

20.000 kr

Leje per måned:

5.300 Kr/md

!!! a. conto varme er incl. aconto EL- forbrug. Lejemålet er beliggende i roligt erhvervs og bolig område med gode til og frakørsels mulligheder. Der er direkte adgang til kontorlokalerne fra parkering udenfor hovedindgang. Fra mellemgang er der adgang til 3 minder lokaler på ca. 20-25m2, toilet, depotrum og større lokale på ca. 89m2, med muret betonarmeret boksrum på ca. 6m2 Se vedhæfte billeder!

Stor lejlighed på 163 m2 til leje 7400 Herning

I denne lejlighed på Platanvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 163 m2.

Om lejemålet på Platanvej i 7400

Husleje
Du skal betale 5.300 kr. om måneden for denne bolig på Platanvej.
Depositum
Du skal lægge 20.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7400 Herning

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7400 Herning? I øjeblikket kan du finde 136 lejeboliger i 7400 Herning her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.