3 værelses hus på 139 m2

Auroravej,
2610 Rødovre

Månedlig husleje
18.995,-
Oprettet
191 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Prestige byggeri i første række til Damhussøen opført på den grund, hvor Damhus Tivoli tidligere lå. Projektet er tegnet af Grønning Arkitekter og der er i alt 45 boliger, fordelt med 31 lejligheder og 14 rækkehuse.

Projektudlejning Rækkehus i 2 etager i spændende nybyggeri tegnet af Grønning Arkitekter. Her er tænkt over alle detaljer og materialevalget er luksuriøst. Køkken fra UnoForm, hvidevarer fra Kitchen Aid, armaturer fra Dornbracht, plankegulve, gulvvarme, 30 x 60cm fliser i badeværelse, gipslofter oma. Indeholder: Entre, rummeligt spisekøkken/alrum, depot/bryggers, opholdsstue med udgang til terrasse. 1. sal med 2 gode værelser og badeværelse, overdådigt soveværelse på 17kvm og yderligere 3,5kvm walk-in closet. OBS, billederne i annoncen er ikke nødvendigvis fra denne specifikke bolig

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3259297
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
139 m2
Husleje
18.995,-
Aconto
1.500,-
Depositum
56.985,-
Forudbetalt leje
18.995,-
Lejeperiode
Over 12 måneder
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.