Rækkehus 7 km syd for Silkeborg centrum

Faciliteter

Areal
168m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
280 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Horsensvej
Forbrug:

1.700 kr/md

Forudbetalt leje:

10.500 kr

Depositum:

26.400 kr

Leje per måned:

8.800 Kr/md

Stort rækkehus på 168 m2 med 5 værelser heraf en kæmpe stue på 50 m2 , spisekøkken med opvaskemaskine, køleskab og komfur , gæstetoilet, stort badeværelse i forbindelse med soveværelse, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumler, stor have med terrasse, husdyr er tilladt, huset er ledigt omgående

Stort hus på 168 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Horsensvej finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 168 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Horsensvej i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Horsensvej er 8.800 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.400 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-17.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket finder du 146 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.