Rejser du med familie, eller er du glad for rigtig god plads? Så er er Two Bedroom Apartment et perfekt valg.

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Rundforbivej
Forbrug:

0 kr/md

Leje per måned:

37.500 Kr/md

<p>Vores Two-bedroom lejlighed (75 m2) har separat sovev&aelig;relse med en kingsize luksusseng med danskproduceret kvalitetsmadras, samt et v&aelig;relse med kontor, en dobbeltseng og hems. Der er fuldt funktionelt k&oslash;kken i et k&oslash;kken-alle-rum, med spisepladser og en l&aelig;kker l&aelig;dersofa og l&aelig;nestole i flot skandinavisk design. Der er et moderne badev&aelig;relse med brus, masser af skabsplads og fladsk&aelig;rms-TV med Apple TV-boks. Der er flotte gulv-til-loft-vinduer og m&oslash;bleret altan. Denne suite byder desuden p&aring; ekstra faciliteter som opvaskemaskine, ovn, stort k&oslash;le/fryseskab, Nespresso maskine og l&aelig;kre badeartikler fra Molton Brown. Denne rummelige suite kan have op til 6 personer Har man &oslash;nske om yderligere v&aelig;relse er der mulighed for at koble lejligheden sammen med en Studio-lejlighed.</p>

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 2850 Nærum

I denne lejlighed på Rundforbivej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejeboligen på Rundforbivej i 2850

Husleje
Du skal betale 37.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Rundforbivej.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2020-01-01.

Andre lejemål i 2850 Nærum

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 2850 Nærum? Du kan i øjeblikket finde 11 boliger til leje i Nærum netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.