Roomie søges til værelse på Daugbjergvej, Aarhus C

Faciliteter

Areal
10m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Daugbjergvej
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

3.500 kr

Depositum:

10.500 kr

Leje per måned:

3.500 Kr/md

Lejligheden ligger i Friskohuset med henholdsvis 6 og 8 min på cykel til BSS og Universitetsparken. Netto ligger overfor lejligheden og der er 1500m til latinerkvarteret. Værelset er godt 10m2, har et indbygget skab samt vindue mod en større baggård, som egner sig fortrinligt til et spil konge. Lejligheden ligger på tredje sal (dvs. øverst) og den blev opført i 2007. Den indeholder to værelser adskilt af et køkken (med opvaskemaskine) og toilet/bad. Til lejlighedskomplekset hører en aflåst cykelkælder, depotrum, fællesvaskeri og parkeringskælder. Kort om mig, du kommer til at bo med: Jeg hedder Mads og er 21 år. Til dagligt går jeg på MGK, et musikkursus, og bruger derfor rigtig meget tid på musik. Jeg er ivrig te-drikker, kæmpe fan af nybagt brød med ost og glad for potteplanter som en anden blogger. Udover MGK arbejder jeg som teknisk supporter. Jeg søger en ikke-ryger og ellers har jeg de basale roomie forventninger som du helt sikkert allerede har læst rigeligt om. Når det er sagt håber jeg du er en sej person, som kunne have lyst til at lave lidt mad eller hvad vi ellers kan finde på i ny og næ. Værelset koster 3500 kr. om måneden plus forbrug på 600 kr., som d...

Værelse til leje på 10 m2 i 8000 Aarhus C

Mindre værelse til leje på Daugbjergvej  i 8000 Aarhus C. Værelset er på 10 m2. Så er du på udkig efter et lille men hyggeligt værelse, mens du studerer eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Daugbjergvej  i 8000 Aarhus C

Husleje
Du skal betale 3.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Daugbjergvej .
Depositum
Du skal lægge 10.500 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-03-11.

Andre værelser til leje i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejeboliger i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.