Rummelig 4 værelses lejlighed på 109 m2

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Kavalerivej
Forbrug:

1.182 kr/md

Forudbetalt leje:

9.000 kr

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Randers Kaserne består af 96 lejeligheder, som er hævet over midtbyen, beliggende i den nordlige ende af Randers. En by i byen. Et ”upcoming” kraftcenter for kultur og kreativitet med højt til loftet og et stærkt sammenhold. Første etape består af 48 lejeligheder. Lejlighederne er opført i mange størrelser og indrettet som 2, 3 og 4 værelses lejligheder. I alle lejligheder er der et rummeligt køkken og badeværelse, med inventar fra Svane og selvfølgelig alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Badeværelserne byder på gulvvarme, rummelig bruseniche med rain-shower bruser, samt vaskemaskine og tørretumbler. Alle boliger leveres med varme genvindingsanlæg, som medvirker til at sikre et godt indeklima. Fællesarealer: • Alle lejligheder har depotrum i lejlighederne. • Fælles gårdmiljø med skønne omgivelser. • Parkeringsplads på terræn. Der gøres opmærksom på, at billederne af lejligheden er fra en anden lejlighed og kan afvige fra den pågældende lejligheds plantegning.

Stor lejlighed på 109 m2 til leje 8930 Randers NØ

På Kavalerivej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Kavalerivej i 8930

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Kavalerivej er 9.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.000 kr.

Andre lejemål i 8930 Randers NØ

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8930 Randers NØ? Du kan i øjeblikket finde 47 boliger til leje i Randers NØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.