4 værelses hus på 109 m2

Sommerfugleengen,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
9.750,-
Oprettet / Opdateret
173 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Rummelig bolig med god planløsning for familien, der ønsker god plads. Boligen indeholder alt i hårde hvidevarer samt egen terrasse.

Entré/bryggers Glæd dig at træde ind i en stor og funktionel entré, som samtidig er boligens bryggers. Her har du egen vaskemaskine, tørretumbler og håndvask. I entréen er der desuden god plads til at opbevare overtøj og fodtøj. Badeværelse Fra bryggerset har du direkte adgang til boligens stilrene badeværelse, der er indrettet i lyse og moderne materialer med hvide elementer og store, lyse fliser på gulvet og i bruseren. Badeværelset består af toilet, bruseniche, håndvask og et skab til opbevaring. Køkken-alrum/stue Fra bryggerset har du også adgang til boligens køkken-alrum, hvor du har både køkken og stue i ét. Køkkenet er indrettet med lyse og stilrene elementer med alt i hårde hvidevarer inklusiv opvaskemaskine og en stilren induktionskogeplade. Du får desuden en skøn køkkenø, hvor det er muligt at samles om madlavningen. I rummet er der god plads til at indrette et spisebord samt en stue med bløde sofamøbler. Fra alrummet har du direkte udgang til din egen terrasse, der indbyder til hyggelige udendørs stunder. Værelser/stue Boligen har et stort forældresoveværelse i den ene ende af rummet, mens de to resterende værelser ligger side om side i den modsatte ende af boligen. Disse værelser har en god størrelse til børneværelser eller kontor. Alle værelser indeholder fast garderobeskab.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5213508
Boligtype
Hus
Antal værelser
4
Størrelse
109 m2
Aconto
0,-
Depositum
29.250,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.