sct. mathias gade 60, 3., Viborg

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
29 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Mathias Gade
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Hyggelig lejlighed med meget central placering direkte på "strøget" i Viborg.  ​ ​ ​Lejligheden indeholder entré, stue, to værelser, nyt badeværelse m/ vaskemaskine m/indbygget tørretumbler samt stort køkken/alrum med hårde hvidevarer blandt andet opvaskemaskine og lille kummefryser. Fra køkken er der udgang til altan.​ ​ Der er mulighed for tilkøb af parkeringslicens (Preislers Plads9 hos Viborg Kommune (ca. 1.100 kr./år).

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 8800 Viborg

På Sct. Mathias Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Sct. Mathias Gade i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Sct. Mathias Gade  ligger på 5.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 302 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.