Seniorbofællesskabet Havtorn

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Engbakken
Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

7.000 kr

Depositum:

21.000 kr

Leje per måned:

7.000 Kr/md

Denne lejlighed, der er helt ny, er beliggende i det naturskønne område ved Ringkøbing Fjord i udkanten af Ringkøbing. Seniorbofællesskabet ”Havtorn”, der er opført af Naturbydelen Ringkøbing K i samarbejde med Real Dania By & Byg, rummer 14 udlejningsboliger på 53 – 127 m2. Hertil kommer fællesfaciliteter på mere end 150 m² i form af fællesrum, bibliotek, værksted , gæsteværelse, væksthus og meget mere. Boligerne er enten i ét eller to plan. Selvom boligerne er mindre end du måske er vant til, er de designet til at passe til dine behov og giver plads til at være dig selv. Alle boligerne har de private rum du har brug for, såsom eget badeværelse, soveværelse, køkken og opholdsrum samt terrasser eller altaner. Her er ingen private haver, som skal passe. Men herimod kan du frit benytte dig af de attraktive fællesarealer omkring boligerne. Seniorbofællesskabet er for alle over 50 år. Se mere om området, bebyggelsen og lejlighederne via dette link https://naturbydelen.dk/boliger/seniorbofaellesskab/

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 6950 Ringkøbing

I denne lejlighed på Engbakken i Ringkøbing får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 64 m2.

Om lejemålet på Engbakken i 6950

Husleje
Huslejen for denne bolig på Engbakken  ligger på 7.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.000 kr.

Andre lejemål i 6950 Ringkøbing

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6950 Ringkøbing? Du kan i øjeblikket finde 4 boliger til leje i Ringkøbing netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.