Seniorvenlig 2-værelses lejlighed i Gartnerbyen

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. dec 2021
Dato
16 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gartnerbyen

Leje per måned:

7.595 Kr/md

Seniorvenlig 2-værelses lejlighed i Gartnerbyen/nPFA Fremvisning Derefter afholdes der åbent hus for alle hver søndag kl. 12-13 Ejendommen Seniorbofællesskabet I Gartnerbyen er en del af et større projekt bestående af 86 seniorboliger samt fælleshus. Du vil derfor blive en del af en ny og levende bydel bestående af moderne, miljøvenlige bygninger, der skaber plads til mennesker på alle stadier i livet. Et mangfoldigt bymiljø, hvor liv skabes af børn, voksne og seniorer. Boligerne De private boliger i PFA Seniorbofællesskab består af 2 og 3 værelses lejligheder på 65 m2 til 95 m2. De er alle bygget efter PFA's seniorboligstandard, hvilket blandt andet betyder, at der er elevator i etageejendomme, god belysning, dørtelefon med video og lave eller ingen dørtrin indvendigt i boligen. Området Som beboer i Gartnerbyen har du alt, hvad du har brug for inden for en radius af fem minutter. Du kan handle ind på butikstorvet, shoppe i de små butikker og tage en frisk gå- eller løbetur i den smukke natur i skoven. Samtidig er gågaden i Odense kun få kilometer væk, så du kan hurtigt komme ind til flere specialbutikker, caféliv og kulturelle oplevelser. Læs mere om seniorbofælless...

Mindre hus på 72 m2 til leje 5200 Odense V

I dette hus på Gartnerbyen får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 72 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gartnerbyen ligger på 7.695 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket finder du 111 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.