Seniorvenlig 2-værelses lejlighed i Gartnerbyen

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. dec 2021
Dato
18 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gartnerbyen

Leje per måned:

7.195 Kr/md

Seniorvenlig 2-værelses lejlighed i Gartnerbyen/nEjendommen Seniorbofællesskabet I Gartnerbyen er en del af et større projekt bestående af 86 seniorboliger samt fælleshus. Du vil derfor blive en del af en ny og levende bydel bestående af moderne, miljøvenlige bygninger, der skaber plads til mennesker på alle stadier i livet. Et mangfoldigt bymiljø, hvor liv skabes af børn, voksne og seniorer. Boligerne De private boliger i PFA Seniorbofællesskab består af 2 og 3 værelses lejligheder på 65 m2 til 95 m2. De er alle bygget efter PFA's seniorboligstandard, hvilket blandt andet betyder, at der er elevator i etageejendomme, god belysning, dørtelefon med video og lave eller ingen dørtrin indvendigt i boligen. Området Som beboer i Gartnerbyen har du alt, hvad du har brug for inden for en radius af fem minutter. Du kan handle ind på butikstorvet, shoppe i de små butikker og tage en frisk gå- eller løbetur i den smukke natur i skoven. Samtidig er gågaden i Odense kun få kilometer væk, så du kan hurtigt komme ind til flere specialbutikker, caféliv og kulturelle oplevelser. Læs mere om seniorbofællesskabet på vores hjemmeside.

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 5200 Odense V

I denne lejlighed på Gartnerbyen i Odense V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Gartnerbyen er 7.595 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 5200 Odense V

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 lejemål i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.