Seniorvenlig 2-værelses lejlighed i Gartnerbyen

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. dec 2021
Dato
18 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gartnerbyen

Leje per måned:

7.595 Kr/md

Seniorvenlig 2-værelses lejlighed i Gartnerbyen/nPFA Fremvisning Derefter afholdes der åbent hus for alle hver søndag kl. 12-13 Ejendommen Seniorbofællesskabet I Gartnerbyen er en del af et større projekt bestående af 86 seniorboliger samt fælleshus. Du vil derfor blive en del af en ny og levende bydel bestående af moderne, miljøvenlige bygninger, der skaber plads til mennesker på alle stadier i livet. Et mangfoldigt bymiljø, hvor liv skabes af børn, voksne og seniorer. Boligerne De private boliger i PFA Seniorbofællesskab består af 2 og 3 værelses lejligheder på 65 m2 til 95 m2. De er alle bygget efter PFA's seniorboligstandard, hvilket blandt andet betyder, at der er elevator i etageejendomme, god belysning, dørtelefon med video og lave eller ingen dørtrin indvendigt i boligen. Området Som beboer i Gartnerbyen har du alt, hvad du har brug for inden for en radius af fem minutter. Du kan handle ind på butikstorvet, shoppe i de små butikker og tage en frisk gå- eller løbetur i den smukke natur i skoven. Samtidig er gågaden i Odense kun få kilometer væk, så du kan hurtigt komme ind til flere specialbutikker, caféliv og kulturelle oplevelser. Læs mere om seniorbofælless...

Mindre hus på 72 m2 til leje 5200 Odense V

I dette hus på Gartnerbyen får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 72 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gartnerbyen er 8.095 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 5200 Odense V

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 lejeboliger i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.