Seniorvenlig bolig - Assens C

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bådsmandsstræde
Forbrug:

450 kr/md

Forudbetalt leje:

4.840 kr

Depositum:

14.520 kr

Leje per måned:

4.840 Kr/md

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 5610 Assens

I denne lejlighed på Bådsmandsstræde i Assens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejeboligen på Bådsmandsstræde i 5610

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Bådsmandsstræde ligger på 4.840 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.520 kr.

Andre lejeboliger i 5610 Assens

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5610 Assens? I øjeblikket kan du finde 18 lejeboliger i 5610 Assens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.