Silkeborgvej 29 A-H

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Silkeborgvej
Forbrug:

690 kr/md

Depositum:

16.000 kr

Leje per måned:

4.886 Kr/md

Afdelingen er beliggende i Them 13 km syd for Silkeborg. Them er en hyggelig by som både har skole og gode indkøbsmuligheder, ligesom der i Them er et aktivt medborgerhus. Afdelingen består af flere bebyggelser, parcelhus indrettet med 4 lejligheder, etagebyggeri uden elevator og rækkehuse. Rækkehusene er ældreboliger og opskrivning sker ved Silkeborg Kommune.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 8653 Them

I denne lejlighed på Silkeborgvej i Them får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejeboligen på Silkeborgvej i 8653

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Silkeborgvej er 5.286 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.200 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8653 Them

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8653 Them? I øjeblikket kan du finde 23 lejeboliger i 8653 Them her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.