3 værelses byttebolig på 78 m2

Solnavej,
2860 Søborg

Månedlig husleje
4.900,-
Oprettet / Opdateret
5 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Skøn 3 værelses lejlighed i Søborg

3 værelses lejlighed på 1. sal på Solnavej. Husleje er på 4.819 kr. uden forbrug. Lejligheden er 78 kvm med en hyggelig altan. Dejlig roligt grønt område og søde naboer. Lejligheden består af 1 god stue med udgang til altan, 1 stort soveværelse samt et mindre værelse. Køkkenet står originalt (ønsker man ikke dette, kan vi arrangere at vi laver køkkenet, efter dine ønsker, inden indflytning. Så bliver beløbet betalt af over huslejen i 20 år). Kildebakke st. ligger ca. 400 meter fra lejligheden (lejligheden ligger væk fra stationen, og kan ikke høres), busstoppested ca. 50 meter væk og gode indkøbsmuligheder tæt på. Husdyr ikke tilladt. Billeder og nærmere info kan sendes i PB. Ønskes: minimum 4 værelses rækkehus beliggende i Søborg, Lyngby, Bagsværd, Gentofte eller omegn med tilladelse til 1 hund.

+ Læs mere
Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4907462
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
78 m2
Aconto
620,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.