Skøn stor nymalet lejlighed med kæmpe køkken/alrum og stue beliggende på Vestergade midt i Randers. I lækkert område og tilbagetrukket fra vej.

Faciliteter

Areal
135m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

26.700 kr

Leje per måned:

8.900 Kr/md

<p>Flot stor nymalet lejlighed&nbsp;med masser af udsigt og godt med lysindfald. Omr&aring;det er super dejligt for folk i alle aldre og lejligheden er dejlig tilbagetrukket og dermed meget rolig. Boligen har&nbsp;nydelig st&oslash;rre entr&eacute; med&nbsp;fordeling til bad, v&aelig;relse og k&aelig;mpe k&oslash;kken alrum/stue. Dertil kommer yderligere 3 store flotte v&aelig;relser, hvor masterbedroom er med st&oslash;rre skabsarrangement. Lejligheden har en flot udsigt&nbsp;og er med stort k&oslash;kken. L&aelig;kkert bad og alt i hvidevarer. Udenomsarealer er p&aelig;ne og velholdte med k&aelig;mpe f&aelig;lles terrasse, bordtennis, trampolin, loungem&oslash;bler og grill med mere. Der er mulighed for tilk&oslash;b af parkering. En super dejlig&nbsp;lejlighed med mange m2 og rigtig godt ruminddelt.</p>

Stor lejlighed på 135 m2 til leje 8900 Randers

På Vestergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 135 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Vestergade i 8900

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vestergade ligger på 8.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 26.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.