smukke lyse lejeboliger på særdeles attraktiv placering i viborg

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
219 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Erik Ejegods Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

7.000 kr

Depositum:

21.000 kr

Leje per måned:

7.000 Kr/md

<p>klippingshusene byder på to-, tre- og fireværelses lejligheder med altaner og små forhaver i den nye bydel banebyen centralt i viborg. boligerne opføres i anden sals højde med alle moderne faciliteter. her får man et hjem i et bynært område med al den komfort og lys, der er i et nyt byggeri og masser af smuk natur rundt om hjørnet. her er blot 300 meter til søndersø og lige så kort vej til viborgs smukke gamle bymidte. </p> <p>klippingshusene har både familieboliger og særligt indrettede seniorvenlige boliger. </p> <p>fakta:<br /> 144 lejeboliger<br /> to-, tre- og fireværelses lejligheder<br /> 69-100 kvadratmeter<br /> priser fra 6.200 kr./mdr.<br /> indflytning fra september 2020 </p> <p>læs mere på www.klippingshusene.dk</p>

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 8800 Viborg

På Erik Ejegods Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 74 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Erik Ejegods Vej i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Erik Ejegods Vej er 7.300 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.