3 værelses hus på 88 m2

Sommerfugleengen,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
8.600,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
1. jun 2023
Valideret annonce
Ja

Lyst og moderne rækkehus med egen terrasse, gulvvarme, luftrensende genvex og alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Entré/bryggers Når du træder ind i denne lyse og moderne bolig, bliver du mødt af et rummelig bryggers med masser af plads, vaskemaskine, tørretumbler og en funktionel håndvask. Fra bryggerset har du adgang til boligens badeværelse. Badeværelse Det lyse og stilrene badeværelse er indrettet med toilet, bruseniche, håndvask med opbevaringsskuffer og et skab til opbevaring. Badeværelset er i enkle og flotte kvalitetsmaterialer og har samme moderne udtryk, som resten af boligen med hvide elementer og store lyse fliser på gulvet og i brusenichen. Køkken-alrum og stue Fra bryggerset kan du gå direkte ind i det rummelige køkken-alrum. Her mødes du først af et lyst og stilrent køkken, der indeholder alt i hårde hvidevarer og en flot induktionskogeplade. Køkkenet ligger placeret i en vinkel langs væggen, og herudfra er der god plads til at have et spisebord stående. I den modsatte ende af køkkenet er det oplagt at indrette en hyggelig stue, hvorfra der er direkte udgang til egen terrasse med fliser. Soveværelse Fra stuen har du adgang til rækkehusets soveværelse, som ligger placeret med vindue ud mod den private terrasse. Soveværelset indeholder to faste garderobeskabe med god plads til opbevaring af garderoben.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820027
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
88 m2
Husleje
8.600,-
Aconto
0,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
1. jun 2023
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.