Spritnyt 2-3 værelse lejlighed, med 15 kvm terrasse og 7 kvm altan

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
George Marshalls vej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

14.000 kr

Depositum:

42.000 kr

Leje per måned:

14.000 Kr/md

2-3 værelses lejlighed på 85 m2 med egen terrasse på 15 kvm. Nybygget 2 værelses lejlighed, kan laves til 3 værelse, i det nye Tangholmen - Københavns nye kanalby i den sydlige del af inderhavnen, hvor vandet løber i kanalerne, med kun 5 min. gåafstand til Fisketorvet Shopping Mall. Dejlig udsigt til havnen og kanalen, med egen terrasse på 15 kvm. Altan på 7 m2. Møbleret med hårde hvidevare fra Miele. Ellers kan du selv sætte dit eget præ på indretningen. Alt er sprit nyt og har ikke været beboet før. Lejligheden bliver indflytningsklar fra 1. maj 2021 TANGHOLM er den nordligste af Engholmenes kanaløer og den første man møder, når man kommer ad hovedkanalen mod syd. Det er den største boligø i kanalbyen, og den yderste ø mod Havneholmen - tættest på byen.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 2450 København SV

I denne lejlighed på George Marshalls vej i København SV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på George Marshalls vej  i 2450

Husleje
Huslejen for denne bolig på George Marshalls vej ligger på 14.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 42.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-30.

Andre lejemål i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket finder du 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.