Stor dejlig lejlighed på Frederiksbjerg

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
91 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lundingsgade
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

19.800 kr

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Lundingsgade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 84 m2.

Om lejemålet på Lundingsgade i 8000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Lundingsgade  ligger på 9.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket finder du 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.