Stor lejlighed

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Midtbyvej
Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

3.700 kr

Depositum:

11.100 kr

Leje per måned:

3.700 Kr/md

Stor lejlighed i Nr Bork på første sal, indeholder entre, nyt køkken og stue i et, 2 værelse og bad Det ligger 3km fra Bork Havn hvor der er badestrand og surfområde Der er fælles vaskeri i kælderen, have med en pavillon til fælles brug Udover lejen kommer et acontobeløb til vand og varme 300+800kr Indskud er 3 mdr leje Bussen holder lige uden for døren Der er skiftet 52 døre/vinduer og bygningen er blevet omfuget Oliefyret er lige skiftet ud med en varmepumpe, så varmeregningen forventes en del billiger end de 800kr der er sat af til det da ikke er reguleret endnu 😁 Lejer er ikke flyttet endnu, men kan evt være hurtigt ude hvis der kommer en ny lejer Tlf 40617914 Kurt Vang

86 m2 værelse til leje i 6893 Hemmet

Stort værelse til leje på Midtbyvej i 6893 Hemmet. Værelset er på 86 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Midtbyvej i 6893 Hemmet

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Midtbyvej  ligger på 3.700 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 11.100 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 6893 Hemmet

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6893 Hemmet? Du kan i øjeblikket finde 2 lejeboliger i Hemmet netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.