Stor lejlighed med adgang til fælles have udlejes

Faciliteter

Areal
118m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ørbækvej
Forbrug:

1.250 kr/md

Forudbetalt leje:

3.000 kr

Depositum:

15.800 kr

Leje per måned:

7.900 Kr/md

Lejligheden indeholder køkken, bad, stue og 3 værelser Ejendommen er hulmurs-isoleret og lejligheden opvarmes med fjernvarme. A'conto forbrug inkluderer både el, vand, varme og der er adgang til opbevaringsrum i tør kælder Lejligheden ligger lige uden for Odense i den lille by Birkum tæt på Rosengårdscentret, Bilka/Ikea, kommende letbane, kommende supersygehus, SDU, mv. og har gode tilkørselsforhold til motorvejen. Tæt på lejligheden ligger den store skole Tingkærskolen som også har SFO og der er kun 2 minutter på gåben til Tarup-Davindes rekreative områder med bl.a fiskesøer, smuk natur, hundeskove, kajaksejlads og badesøer. Fra lejligheden er der bekvem afstand til alle dagligdagens fornødenheder som fri – og efterskole, flere gode daginstitutioner, handlemuligheder mv. ligesom skolebussen med afgang til Fraugde for 0.-2. årgang holder tæt ved ejendommen. Ligeledes findes et stort udvalg af fritidsaktiviteter bl.a. fodbold, håndbold, gymnastik, skydning, ridning etc tæt på lejligheden

Stor lejlighed på 118 m2 til leje 5220 Odense SØ

På Ørbækvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 118 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ørbækvej i 5220

Husleje
Huslejen for denne bolig på Ørbækvej   ligger på 7.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-02-12.

Andre lejemål i 5220 Odense SØ

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5220 Odense SØ? Du kan i øjeblikket finde 28 lejeboliger i Odense SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.