Nabo til Kop&Kande og SushiMania

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Adelgade
Forbrug:

450 kr/md

Depositum:

3 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Særdeles god og synlig beliggenhed ved byens trafik- og handelsknudepunkt ved enden af gågaden og i forbindelse med stort åbent torv. Gode tilkørselsforhold og gratis kundeparkering tilknyttet ejendommen. Handicapvenlig adgangsvej. Stor åben plads foran butikken til skiltning mm. Der er 3 store udstillingsvinduer. Lokalerne er særdeles velegnet til: - Salon - butik - klinik - kontor - liberalt erhverv - andet

Stor lejlighed på 57 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Adelgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 57 m2.

Om lejemålet på Adelgade i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Adelgade er 5.450 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 3 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejeboliger i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.