Storegade 14.1tv

Faciliteter

Areal
119m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Storegade
Depositum:

16.800 kr

Leje per måned:

5.600 Kr/md

3 værelses lejlighed på 119 kvm med stort køkken -centralt beliggende i Brande midtby Med dejlig terrasse med udsigt til præstehaven Mulighed for leje af vaskemaskine/ tørretumbler/ opvaskemaskine : tillæg kr 400,00 pr md Husleje er incl vand

Stor lejlighed på 119 m2 til leje 7330 Brande

På Storegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 119 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Storegade i 7330

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Storegade er 5.600 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.800 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 7330 Brande

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7330 Brande? I øjeblikket finder du 9 lejeboliger i 7330 Brande her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.