2 værelses lejlighed på 70 m2

Hedvig Billes Top,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.750,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Større toværelses lejlighed med stort og lyst køkken-alrum, stort soveværelse, badeværelse, entré samt egen altan/terrasse.

Køkken og stue Hjerterummet i denne store toværelses lejlighed er det rummelige køkken-alrum, der indeholder både spiseplads, stilrent køkken samt stue med udgang til altan. I køkkenet findes alt i hårde hvidevarer og en lækker køkkenø, der skaber en fin opdeling mellem køkken og stue. Soveværelse Lejligheden indeholder et soveværelse med to faste garderobeskabe samt plads til en stor seng. Badeværelse Lejlighedens badeværelse er enkelt og stilrent og indeholder bruseniche, toilet, håndvask og plads til opbevaring. Badeværelset indeholder desuden vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré I lejlighedens entré er der et fast skab til opbevaring. Entréen åbner til boligens store køkken-alrum. Altan/terrasse Nyd den friske luft fra lejlighedens egen altan/terrasse.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5699780
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
70 m2
Husleje
7.750,-
Aconto
250,-
Depositum
23.250,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.