Stort 3-værelses rækkehus

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. dec 2021
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Poul Anker Bechs Vej

Leje per måned:

8.600 Kr/md

Stort 3-værelses rækkehus/nSofiendalen er det perfekte sted at bo for alle, der drømmer om at bo i pagt med naturen, uden at flytte væk fra byen. Her får du en nyopført bolig med en beliggenhed, der leverer på både natur og nærhed til byens centrum. De nyopførte boliger ligger i bydelen Sofiendal Enge, i den sydvestlige del af Aalborg. Bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden. Sofiendal Enge er en bydel, med fokus på grønne områder, som både skaber luft mellem boligerne og giver mulighed for udendørs nabofællesskaber. Samtidig er der en god adgang til natur og flot udsigt over området. Området ligger tæt på sportsfaciliteter med nem adgang til folkeskole og daginstitution, kun få kilometer fra midtbyens pulserende byliv, altså en bydel, der appellerer til mange forskellige mennesker og familier. Alle boliger har private udendørs opholdsarealer i form af egen terrasse, tagterrasse eller altan, og alle kan desuden benytte de indbydende, grønne fællesarealer. Alle boliger er funktionelt indrettet for at udnytte hver kvadratmeter, og der er lagt stor vægt på, at boligerne kræver et absolut minimum vedligeholdelse.

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 9200 Aalborg SV

På Poul Anker Bechs Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 101 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Poul Anker Bechs Vej i 9200

Husleje
Du skal betale 8.950 kr. om måneden for dette lejemål på Poul Anker Bechs Vej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-15.

Andre lejemål i 9200 Aalborg SV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9200 Aalborg SV? I øjeblikket kan du finde 242 lejeboliger i 9200 Aalborg SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.