Stort lejemål med nyere køkken og bad

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Hostrupvænget
Forbrug:

590 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

16.773 kr

Leje per måned:

5.591 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 9500 Hobro

På Hostrupvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hostrupvænget i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Hostrupvænget er 5.591 kr.
Depositum
Du skal lægge 16.773 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-09-01.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket finder du 83 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.